Diğer

Ankara Bartın Arası Kaç Km: Ankara İle Bartın Arası Uzaklık Nedir?

Ankara Bartın Arası Kaç Km: Ankara İle Bartın Arası Uzaklık Nedir?

Başkent Ankara Bartın arası kaç km Ankara ile Bartın arası uzaklık nedir Ankara ile Bartın ili arası yaklaşık olarak 285 kilometredir. Bu durumda ise Ankara ilinden Bartın iline otomobille 3 saat 28 dakika sonrasında Bartın il merkezine ulaşabilirsiniz.

 

Birçok ulaşım araçları üzerinden Ankara şehir merkezinden Bartın şehir merkezine kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle daha hızlı ulaşım sağlamak açısından Ankara havayollarını güvenle tercih edebilirsiniz. Ankara ilinden Bartın iline şehirler arası otobüsle ya da uçakla daha erken sürede Bartın kent merkezine ulaşabilirsiniz. Öte yandan Ankara ilinden Bartın iline bisiklet üzerinden de ulaşabilirsiniz. Ancak bisiklet üzerinden Bartın kent merkezine ulaşmanız birkaç gününüzü alacaktır. https://www.ankaramasasi.com/haber/2104057/ankara–bartin-arasi-kac-km-ankaradan-bartina-kac-saatte-gidilir

 

 

 

Ankara İlinden Bartın İline Yürüyerek Kaç Saatte Gidilir?

2024 senesinde Ankara ilinden Bartın iline yürüyerek kaç saatte gidilir Ankara ilinden Bartın iline yürüyerek yaklaşık olarak 62 saat sonrasında Bartın kent merkezine ulaşabilirsiniz. Ankara E5 karayolundan Bartın merkezine kadar yürüyerek söz konusu sürede Bartın kentine ulaşabilirsiniz.

 

Ankara İlinden Bartın İline Otobüsle Kaç Saatte Gidilir?

Başkent Ankara ilinden Bartın iline otobüsle kaç saatte gidilir Ankara ilinden Bartın iline otobüsle ortalama olarak 4 ila 4,5 saat aralığında Bartın il merkezine ulaşabilirsiniz. Böylece şehirler arası otobüs üzerinden Ankara Bartın arası harika ve keyifli bir seyahat edebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı