Fenerbahçe

Dzeko: Harika bir performans sergiledik

Beşiktaş’ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe’nin oyuncuları Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski, mücadele sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Dzeko: “İlk dakikadan son dakikaya kadar takım harika bir performans sergiledi”

Derbide gol perdesini açan Dzeko, aldıkları galibiyetle ilgili şunları söyledi:

“Çok iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Bizler için de çok iyi bir maç oldu. İlk dakikadan son dakikaya kadar takım harika bir performans sergiledi. Çok iyi futbol oynadık. İkili mücadelelerde çok iyiydik. Kendi hatamızdan şanssız bir penaltı golü yedik ama sonrasında da durmadık. Biliyorduk maçı kazanacağımızı. Bu takımla gurur duyuyorum.”

Takımda pek çok oyuncunun gol katkısı verdiğine değinen Edin Dzeko,“Keşke Sebastian attığı golün öncesinde ona yaptığım asisti de değerlendirebilseydi ama o her zaman böyle, daha zor pozisyonları gole çevirmeyi seviyor. Takımımız için şu güzel bir şey, çok fazla oyuncu gol atıyor. Tek bir oyuncuya bağlı olduğunuz zaman o gol atamadığı zaman problem yaşayabiliyorsunuz ama bizde çok fazla gol atan oyuncu var. Sebastian da bunlardan biri, aynı şekilde Tadic de öyle. Fred de umarım goller atar. Bugün aslında pek çok pozisyona girdi. Ama belirtmiş olduğum gibi takımımız adına harikaydı. Burada oynamak, buraya gelmek kolay değil ama takımımız çok güzel bir karakter gösterdi.” diye konuştu.

Szymanski: “Açıkçası Dzeko’nun asist yaptığı pozisyonu nasıl kaçırdım hala düşünüyorum”

Fenerbahçe’nin derbideki 3. golünü atan Sebastian Szymanski ise “Açıkçası Dzeko’nun asist yaptığı pozisyonu nasıl kaçırdım hala düşünüyorum. Kaptanımız Edin Dzeko, gerçekten güzel bir pas attı. Ama sonrasında golle neticelendirdiğim bir pozisyon oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bugün bana göre çok güzel bir takım ruhu sergiledik. Sahadaki herkesin büyük kulüp futbolcusu gibi çok iyi bir şekilde Fenerbahçemizi temsil ettiğini düşünüyorum. Taraftarlar açısından, camiamız açısından gerçekten çok önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Çok önemli bir üç puan elde ettik.” ifadelerini kullandı.

Szymanski, yükselen performansı ihakkında da şunları söyledi:

“Pozitif istatistiklere sahip olmak her zaman kendinizi iyi hissettirir. Gol anlamında, asist anlamında takımınıza fayda sağladığınızda kendinizi gerçekten mutlu hissedersiniz. Ama bugün önemli olan takım olarak aldığımız, camia olarak elde ettiğimiz üç puandı. Ben, kulübüm için her zaman en iyisini ortaya koymaya çalışan bir futbolcuyum. Mutluyum ki kendi futbolum adına da gelişim kat ediyorum, gelişim gösteriyorum. Gollerle, asistlerle takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Gerçekten bunlardan dolayı da çok ama çok mutluyum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı